DESPRE NOI

ACASA DESPRE NOI

DESPRE NOI

Noi va putem face ochelarii in baza unei Retete oftalmologice sau optometrice, respectand in totalitate tot ce este scris pe reteta (dioptrii - distanta interpupilara), sau daca vedeti fara probleme cu ochelarul vechi, il putem masura, si va facem noua pereche de ochelari, respectand distanta interpupilara si dioptriile pe care le aveti.

Ochelarii pe care ii comandati la noi ii facem pe loc (in maxim 20 de minute), in limita stocului de lentile disponibile sau cel tarziu a doua zi (100%), indiferent de dioptrii sau de rama pe care o alegeti. Noi nu trimitem ochelarii la montaj in alta parte asa cum ati fost obisnuiti pana acum…, pentru ca suntem opticieni, si tocmai de aceea ochelarii comandati la noi sunt gata atat de repede! Iar toate acestea sunt posibile datorita opticienilor profesionisti, si cu foarte multa experienta, care fac parte din echipa EMA & D OPTICS, dar si a aparaturii de slefuit lentile automata, de ultima generatie, cu care este dotat laboratorul nostru de montaj! Montajul este gratuit! Putem monta lentile cu sau fara dioptrii in urmatoarele tipuri de rame: rama întreaga (din plastic, acetat, metal, titan și ultem) rama pe fir, rama pe capse.

Tuturor clientilor le oferim lentile de cea mai buna calitate (vezi aici https://www.opticasibiu.ro/parteneri ) la preturi foarte accesibile. Lentile din sticla minerala (sticla), din sticla organica (plastic), din policarbonat si trivex. Atestam faptul ca oferim clientilor nostrii lentile de cea mai buna calitate cu Certificat de calitate si garantie dar si cu plicurile in care au fost ambalate lentilele!

Totodata oferim clientilor nostri reparatii ochelari (diverse). Impreuna gasim solutii ieftine si avantajoase chiar si atunci cand rama este compromisa total! Atunci singura solutie este sa va aratam in ce rame merg lentilele dumneavoastra, alegeti rama care va place, iar transferul lentilelor il facem pe loc. Acelasi lucru il putem face si in cazul in care v-ati plictisit de rama pe care o aveti si doriti sa va pastrati lentilele.

Am incercat totodata sa venim in ajutorul dumneavoastra avand un program zilnic dupa cum urmeaza:
Magazin Optica 1: Str. Rahovei, Nr. 65, Parter, Sibiu, Romania;
Program lucru: 
Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata si Duminica: Inchis

Magazin Optica 2: Calea Dumbravii, Bl. 19, parter comercial (langa CEC Bank), Sibiu, Romania
Program lucru:
Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sambata si Duminica: Inchis

Lucram cu grija, profesionalism si seriozitate pentru ca tinem la clientii nostrii! Probleme cu vederea? Nu ezitati sa ne cautati! Va asteptam cu drag!

© 2024 - EMA & D OPTICS, Toate drepturile rezervate.