Lentile de ochelari

ACASA Lentile de ochelari

Lentile de ochelari

Optica Medicala EMA & D OPTICS din Sibiu va pune la dispozitie o gama foarte variata de lentile de ochelari din urmatoarele materiale: din Sticla Minerala (sticla), din Sticla Organica (plastic), din Policarbonat si din Trivex. Lentilele pot avea urmatoarele tratamente: Antireflex, Protectie PC, Antireflex acromatic (invizibil) PURE, Fotocromate (Heliomate), Transitions VII (Heliomat foarte performant – ultima generatie), Blue PROTECT, Drivewear, Colorare pentru soare (85%) cu protectie UV 100% si cu Antireflex sau Polarizate. Lentilele pot fi: Sferice, Asferice, Cilindrice, Monofocale, Bifocale (2 in 1), Multifocale (3 in 1 Progresive), Prisma.

 

LENTILELE DIN PLASTIC (sticla organica) sunt foarte usoare si pot fi montate in orice tip de rama intreaga, cu fir sau extracurbata. Lentilele din plastic necesita o ingrijire mai atenta. Ele se pot sterge doar cu laveta de microfibra si cu solutie speciala de lentile cumparata doar din Optica. Sau se pot spala cu apa rece si cu sapun lichid, iar dupa clatire se sterg tot cu laveta de microfibra. Niciodata lentilele din plastic nu se sterg cu piele de caprioara, carpe de orice fel, servetele uscate sau umede (chiar daca cei care le comercializeaza afiseaza ca sunt pentru lentile, ei nu mentioneaza ca sunt doar pentru lentile din sticla care pot fi sterse cu orice, pentru ca nu sunt de specialitate. ex. LIDL, KAUFLAND s.a.m.d)

LENTILELE DIN STICLA (sticla minerala). Unii clientii inca prefera lentilele din sticla, iar noi venim in sprijinul acestora si le oferim lentile din sticla. Lentilele din sticla pot fi montate doar in rame cu contur. Chiar daca sticla poate parea fragila, lentilele fabricate din acest material sunt extrem de rezistente. Un alt avantaj este intretinerea scazuta de care au nevoie lentilele si faptul ca sunt rezistente la zgarieturi. Are si dezavantaje si anume: daca va cad din mana ochelarii se pot crapa sau sparge cu usurinta, sunt grele atunci cand dioptriile depasesc (-1 sau + 1), sau cand campul vizual la o rama este mai mare.

LENTILELE DIN POLICARBONAT ofera posibilitatea de avea lentile foarte rezistente, usoare si confortabile. Un material adapatat la toate corectiile, ideal pentru echipamente folosite in situatii de risc. Lentilele din policarbonat se pot monta in orice tip de rama, dar sunt recomandate pentru ochelarii cu rama frameless (fara rama). Se curata tot cu laveta de microfibra. Dezavantaj, nu se sterg cu nici un fel de alcool pentru ca se fisureaza in timp.

LENTILELE DIN TRIVEX ofera in primul rand o foarte buna claritate. TRIVEX este materialul cu greutatea cea mai redusa, disponibil pe piata. De aceea greutate redusa inseamna confort! Lentilele TRIVEX sunt exceptional de rezistente si incredibil de durabile, lentilele TRIVEX sunt ideale pentru cea mai buna protectie a ochilor in timpul activitatilor zilnice. Noi le recomandam in special la copii, dar si la adulti care lucreaza in medii mai dificile.

Preturile la toate lentilele pe care le gasiti la EMA & D OPTICS (o parte din lentile v-au fost expuse in aceasta pagina) sunt foarte mici comparativ cu ce ati fost obisnuiti pana acum in alte optici, pentru ca se poate!!!

Noi tinem la clientii nostri si vrem sa le oferim super calitate la preturi foarte accesibile!!! Veniti in optica cu reteta si va vom da toate informatiile si chiar vom gasi solutii impreuna avantajoase pentru dumneavoastra! Va asteptam!

© 2024 - EMA & D OPTICS, Toate drepturile rezervate.